avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general amenda ratp
Discuție deschisă în Contabilitate în general

amenda ratp

pentru ca nu am avut de unde sa imi cumpar bilet de autobuz intrucat toneta de bilete era inchisa duminica,m-am urcat in autobuz fara bilet fiind prinsa de controlori.am dat datele personale ,am completat un formular ,dar nu mi s-a dat nici o copie a acestuia.in baza carui document sa merg sa platesc amenda in 48 de ore ,daca nu am nici un document? sau trebuie sa primesc acasa vreun document?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:36, 12 Decembrie 2010
Maine de dimineata faceti un drum pana la sediul regiei de transport din localitate. Organele de control trebuie sa predea procesele verbale de contraventie intocmite, la sediu. Cereti sa vi se inmaneze exemplarul care va apartine. Nu asteptati sa fiti instiintata acasa. Amenda trebuie platita in termen de 48 ore.Se poate achita si la sediul regiei de transport.

Ultima modificare: Duminică, 12 Decembrie 2010
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb anamaria_saulea anamaria_saulea buna seara....azi, duminica, la ora 9 de dimineata , am luat amenda pe ratb. de obicei imi faceam abonament, dar acum nu mai circul cu autobuzul prea mult, iar ... (vezi toată discuția)
Amenda autobuz davidmihailescu davidmihailescu Buna ziua, doresc un raspuns si poate o solutie la problema mea. De ceva timp m-am mutat in cluj, student, autobuz, bani putini, etc. Ca sa reduc din ... (vezi toată discuția)
Amenda ratbv AndreaMarcht AndreaMarcht Sâmbătă, 12.05.2018, m-am urcat în autobuz ( linia 22 ) de la stația Scriitorilor - aproape de Spitalul Județean de urgență Brașov. La ghișeul de ... (vezi toată discuția)