avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de maternitate

Buna seara,iau in acest moment indemnizatie de la sotul meu deoarece a fost mutat cu sericiul iar eu am fost nevoita sa renunt la servici pentru a-l urma,acum am aflat ca sunt insarcinata.Întrebarea mea este ''beneficiez de maternitate?
Indemnizatia este venita ca protectie sociala.
Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: janinando , utilizator 13:29, 10 Ianuarie 2011
Beneficiati de indemnizatia de maternitate deoarece indemnizatia pe care o primiti reprezintta un venit de inlocuire a salariului
Imi cer scuze ca va deranjez,sunt disperata,pe unde merg sa ma interesez mi se inchide usa in nas si imi spun ca nu am dreptul la maternitate,din indemnizatia de la sotul meu mi se opresc darile la stat lunar ,unde am lucrat mi s-au platit iar ei spun ca nu am nici un drept deoarece se numeste indemnizatie si nu salar,dar eu am fost nevoita sa-mi urmez sotul deoarece din locuinta de servici ma dadeau afara atat timp cat sotul mi-a fost mutat.Ca sa pot lua indemnizatia mi-au cerut dovada ca am lucrat sa ca mi-am lasat serviciul pentru a-l urma sa-mi poata da acesti bani care se impoziteaza.Ce sa fac unde sa mai merg ca toti imi inchid usa in nas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de maternitate si indemnizatia de ccc sandrastoicovici sandrastoicovici Buna ziua , am o nelamurire in ceea ce priveste indemnizatia de maternitate. In cazul in care in ultimele 12 luni lucrate , 3 dintre acestea sunt in concediu ... (vezi toată discuția)
Amenintare vecin radu_laudatu radu_laudatu Buna seara! Ma numesc Radu si de doi ani si jumatate m-am mutat impreuna cu sotia si catelul intr-un bloc vechi iar sub mine sta o femeie de 60 de ani care ... (vezi toată discuția)
Decontare reparatie asirom xp-kry xp-kry In luna martie 2015 in urma unui accident rutier, masina firmei ( condusa de un salariat ) este avariata . Vinovat de producerea accidentului este celalalt ... (vezi toată discuția)