Buna seara ,am revenit cu problema pe care am mai discutato si la care am cerut o parere,multumesc mult tuturor am depus o petitie la C.S.M. ,de unde am primit un raspuns genul petitia dumneavoastra a fost trimisa inspectiei judiciare de pe langa plenul c.s.m., de unde urmeaza sa primiti raspuns, sper ca ceva sa se si intample s-au probabil va trece si aici acelasi timp si nimic tinand cont ca au trecut 100 de zile de cand am facut plangere inpotriva rezolutiei si nici un raspuns?=D>
Depuneti plangere impotriva rezolutiei la instanta competenta,in temeiul art.278 indic.2 cpp.Daca primul procuror nu v-a raspuns in termen de 20 zile ,de la data depunerii plangerii impotriva actelor intocmite de procuror,potrivit art.277 in temeiul legal susaratat aveti dreptul sa va adresati judecatoriei .Ati aratat si acest aspect in plangerea formulata la Inspectia Judiciara?
Codul penal
dynsky
conform art 2781 plingere impotriva rezolutiei procurorului sunt obligat sa fac aceasta plingere in termen de 20 de zile de la primirea instintarii .
dupa ce ... (vezi toată discuția)