avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl - \"intreprinzator debutant\"
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl - "intreprinzator debutant"

Puteti sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac cu exactitate pentru inființarea unei firme srl intreprinzator debutant? Puteti sa-mi dati mai multe detalii cu privire la inscrierea online pe site-ul aippimm.ro? Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 22:21, 13 Decembrie 2010
Informatiile le gasiti la Registrul Comertului!
roxana89 a scris:

Puteti sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac cu exactitate pentru inființarea unei firme srl intreprinzator debutant? Puteti sa-mi dati mai multe detalii cu privire la inscrierea online pe site-ul aippimm.ro? Va multumesc frumos!

Pentru realizarea tuturor demersurilor necesare deschiderii unei societati comerciale tip SRL, va recomand sa cititi legea 31/1990, modificata si actualizata la zi, apoi sa va adresati unui avocat pentru a intreprinde diligentele necesare pentru infiintarea acesteia. Succes, :D
Aici gasesti informatiile utile: [ link extern ]
Sunt multi pasii ca sa fii adunate aici.
Pentru sa te inregistrez on line la aippimm, tot acolo sa vedeti adresele organismul respectiv intermediar pentru accesare fonduri european. N-am vazut o inregistrarea on line dar aveti datele de contacte.
Iar dupa ce ati citit legea 31/90, si v-ati stabilit domeniul de activitate, informati-va si cum se poate infiinta eventual firma in alta tara in afara Romaniei. Bulgaria, Anglia, Germania, si inca multe alte tari ofera conditii mult mai propice dezvoltarii unor afaceri, la costuri de infiintare aproximativ egale cu cele din Romania, dar la stabilitate economica, legislativa mult mai mare, plus civilizatie mult mai mare si coruptie mult mai mica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d StrViorel StrViorel Buna ziua, am si eu o intrebare se mai pot inregistra SRL-D din programul pentru tineri nu vreau fonduri as dori sa infiintez o firma pentru beneficiile ... (vezi toată discuția)
Ce este un srl d? analici analici Buna ziua Ce este un SRL D si unde pot afla mai multe informatii? (vezi toată discuția)
Srl-d  am o firma infiintata acum aprox. 5 ani, care are activitatea suspendata si pe care nu am avut activitate in realitate, dar probabil 2-3 luni la inceput, pana ... (vezi toată discuția)