printr-o sentinta data de jud. Craiova la inceputul anului 2010 am fost obligata la plata unei pensii de 317 pentru un minor si 433 pentru copilul major. totusi, printr-o greseala a judecatorului, in ordonanta de poprire a fost trecuta o alta suma, adica 866, bani pe care sa-i primeasca fostul sot, desi copilul era major si facuse actiunea separat. solicitand indreptarea erorii materiale, aceasta mi-a fost respinsa ca neintemeiata deoarece am invocat art. 281 cpc si trebuia sa specific art. 400 cpc. cu alte cuvinte, de un an de zile mie mi se retin nelegal 116 ron in plus pe luna, iar acum jud. refuza sa-si indrepte greseala, deci eu platesc in continuare o suma contrara sentintei. ce pot sa fac? nu este un abuz al jud. refuzul de a-si repara greseala?
Daca mai sunteti in termen, declarati recurs impotriva incheierii de respingere a indreptarii erorii materiale. Daca nu, faceti o noua cerere de indreptare a erorii de calcul din ordonanta de infiintare a popririi, poate intre timp s-o fi schimbat judecatorul sau grefierul si vor vedea greseala.