avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... eroare materiala in ordonanta de poprire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

eroare materiala in ordonanta de poprire

printr-o sentinta data de jud. Craiova la inceputul anului 2010 am fost obligata la plata unei pensii de 317 pentru un minor si 433 pentru copilul major. totusi, printr-o greseala a judecatorului, in ordonanta de poprire a fost trecuta o alta suma, adica 866, bani pe care sa-i primeasca fostul sot, desi copilul era major si facuse actiunea separat. solicitand indreptarea erorii materiale, aceasta mi-a fost respinsa ca neintemeiata deoarece am invocat art. 281 cpc si trebuia sa specific art. 400 cpc. cu alte cuvinte, de un an de zile mie mi se retin nelegal 116 ron in plus pe luna, iar acum jud. refuza sa-si indrepte greseala, deci eu platesc in continuare o suma contrara sentintei. ce pot sa fac? nu este un abuz al jud. refuzul de a-si repara greseala?
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 11:51, 13 Decembrie 2010
Daca mai sunteti in termen, declarati recurs impotriva incheierii de respingere a indreptarii erorii materiale. Daca nu, faceti o noua cerere de indreptare a erorii de calcul din ordonanta de infiintare a popririi, poate intre timp s-o fi schimbat judecatorul sau grefierul si vor vedea greseala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta judecatoreasca dansava dansava in sentinta judecatoreasca este gresit numele meu si al concubinului ,,pe el il cheama in ,,ci,, viziteu marius ilie iar in hotarere scrie doar viziteu marius ... (vezi toată discuția)
Numele petent inlocuit din "greseala",in act oficial,de grefier.. dreaminro dreaminro Va rog sa-mi spuneti..ce pot face,ca am contestat o amenda aplicata abuziv prin forta de politie,fiind incatusati si dusi la politie ,de un agent care ne ... (vezi toată discuția)
Greseala in raportul de expertiza cadastrala, cerere de indreptare a hotararii respinsa Ulpianus Ulpianus Va expun urmatoarea situatie: partaj succesoral judiciar, doua terenuri in masa succesorala. S-a efectual raportul de expertiza topo-cadastrala, dar unul ... (vezi toată discuția)