avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MODEL PREAVIZ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MODEL PREAVIZ

Buna ziua,
Va rog ajutati-ma si pe mine cu un model de preaviz. Concediere individuala, restructurare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 13 Decembrie 2010
C a t r e,
D-l/d-na ....

Avand in vedere reorganizarea activitatii societatii, va comunicam ca incepand cu data de .... sunteti in perioada de preaviz in conformitate cu prevederile art.73 alin.1 din Legea nr.53/2003 (Codul Muncii), urmand ca incepand cu data de .... sa incetati activitatea in cadrul societatii noastre conform art.65 din Legea nr.53/2003 (Codul Muncii).
Pe parcursul termenului de preaviz aveti toate drepturile si obligatiile care decurg din contractul individual de munca.
ITM:
SC …………………………………
COD FISCAL …………………….
JUD ……………………………….


Administrator,
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2010
ContSters158230, utilizator
Va multumesc. Acest preaviz trebui inregistrat si la ITM?
Angajatorii trebuie sa depuna la ITM documentele care atesta incetarea contractului individual de munca in termen de 5 zile de la data perfectarii acestora.
La ITM se depune numai decizia de incetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model preaziv disponibilizare post alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un model de preaviz , in urma disponibilizarii unui post.... Multumesc! (vezi toată discuția)
Preaviz ContSters88535 ContSters88535 am si eu o problema...am primit un preaviz de la locul de munca si,din cate am vazut pe forum, am inteles ca am dreptul sa lucrez doar 4 ore pe zi...vroiam sa ... (vezi toată discuția)
Decizie de demisie fara preaviz Violeta17 Violeta17 As dori un model de decizie de incetare a CIM care are la baza demisia salariatului fara a se solicita din partea angajatorului termenul de preaviz. va ... (vezi toată discuția)