avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare unilaterala contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare unilaterala contract individual de munca

am si eu o problema;am facut o contestatie impotriva unei decizii a angajatorului prin care mi s-a modificat locul de munca fara a mi se modifica si salariul.....intre timp mi-am facut lichidarea de la acea societate...mai are obiect contestatia mea facuta la tribunal?????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 14 Martie 2008
nu am mai cerut nimic altceva

Va multumesc pentru ajutor
Angajatorul poate modifica locul muncii, pentru o anumita perioada, daca considera ca pentru bunul mers al societatii se impune acest lucru.
Daca nu v-a marit salariul inseamna ca de fapt lucrati pe acelasi job, angajatorul modificand locul si nu felul muncii, dar ar fi trebuit sa semnat un act aditional la contractul de munca, modificarea fiind unilaterala, contractul dvs. de munca l-ati citit ?
am semnat un act aditional prin care mi s-a modificat locul muncii
Atunci inseamna ca ati fost de acord cu modificarea locului muncii ....:)

Daca ati fi semnat si pentru modificarea salariului, iar angajatorul nu vi l-a modificat atunci va puteati adresa instantei de judecata.
milanezu a scris:

am semnat un act aditional prin care mi s-a modificat locul muncii


Ce anume ati mai contestat, daca v-ati dat acordul la schimbarea locului de munca?
Nu este obligatoriu ca sa se modifice salariul cand se schimba locul muncii, nici functia............

Alte discuții în legătură

Act aditional la contractul individual de munca ContSters152900 ContSters152900 Am fost chemata in biroul directorulu de la societatea unde lucrez si mi s-a comunicat ca am fost schimbata din functie,intr-o alta functie cu un salariu mult ... (vezi toată discuția)
Modificarea unlaterala acim Iulian.Popa Iulian.Popa Mi s-a comunicat de catre angajator printr-o decizie,ca in urma restructurarii am fost trecut pe alt post,cu un salariu mult mai mic,fara ca in aceasta decizie ... (vezi toată discuția)
Diminuare salariu prin act aditional aurash29 aurash29 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu niste informartii cu privire la urmatoarea situatie: conform ultimului act aditional semnat la contractul de munca aveam ... (vezi toată discuția)