avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare unilaterala contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare unilaterala contract individual de munca

am si eu o problema;am facut o contestatie impotriva unei decizii a angajatorului prin care mi s-a modificat locul de munca fara a mi se modifica si salariul.....intre timp mi-am facut lichidarea de la acea societate...mai are obiect contestatia mea facuta la tribunal?????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 14 Martie 2008
in conditiile in care a semnat actul aditional la contractul de munca privind schimbarea locului muncii , asta nu mai inseamna modificarea unilaterala a locului muncii ;) ...... asa cum am mai scris, v-ati dat acordul la aceasta schimbare a locului muncii ...... :) si deci nu aveati ce sa contestati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contractul individual de munca ContSters152900 ContSters152900 Am fost chemata in biroul directorulu de la societatea unde lucrez si mi s-a comunicat ca am fost schimbata din functie,intr-o alta functie cu un salariu mult ... (vezi toată discuția)
Modificarea unlaterala acim Iulian.Popa Iulian.Popa Mi s-a comunicat de catre angajator printr-o decizie,ca in urma restructurarii am fost trecut pe alt post,cu un salariu mult mai mic,fara ca in aceasta decizie ... (vezi toată discuția)
Diminuare salariu prin act aditional aurash29 aurash29 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu niste informartii cu privire la urmatoarea situatie: conform ultimului act aditional semnat la contractul de munca aveam ... (vezi toată discuția)