avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Valoarea maximã a unei popriri
Discuție deschisă în Executare silită

Valoarea maximã a unei popriri

Care este valoarea maximă a unei popriri pe pensie în situaţia în care sunt rate restante la mai multe bănci şi dacă această poprire se face fără un proces? În situaţia în care pensia nu este suficientă pentru achitarea creanţelor şi debitorul nu are nimic în afara de pensie ce se poate întâmpla? Vă mulţumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 12:11, 13 Decembrie 2010
o treime daca e un creditor, pana la jumatate, daca sunt mai multi.
daca nu are bunuri in proprietate, numai pensia e supusa executarii silite
Valoarea maximă a unei popriri nu poate depasi 50% din venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire ralucasibi ralucasibi Buna ziua,in anul 2007 eu si sotul(la data respectiva)am facut 2 credite nevoi personale la 2 banci diferite,sotul fiind beneficiar iar eu coplatitor.Timp de 3 ... (vezi toată discuția)
Doua popriri pe salariu de la doi creditori diferiti. ce se intampla cu cea de-a treia executare? geid geid Buna ziua. Supun atenției următorul caz. Am in prezent doua popriri pe salariu, in total de 50% din salariu, de la doi creditori diferiți. Ce se ... (vezi toată discuția)
Restante banci andrrea andrrea Buna seara, imi cer scuze pentru deranj, am o problema si daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. In anul 2008 am contractat un imprumut la o banca, in ... (vezi toată discuția)