avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nelamurire- Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nelamurire- Contract de inchiriere

Buna ziua! va rog sa ma lamuriti in privinta unui lucru...e ceva, in afara contextului legal, faptul ca sunt luata in spatiu si detin in acelasi timp si calitatea de chirias (contract de inchiriere valabil)? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: elena_mihaela , utilizator 22:19, 13 Decembrie 2010
Nu,din contra.
merg mana in mana una cu alta :)!
e extrem de legal.
am inteles...multumesc! eu ma gandeam ca daca luarea in spatiu se face cu titlu gratuit, iar inchirierea se contracteaza cu titlu oneros ar fi vreo problema....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere ContSters61499 ContSters61499 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti daca se poate in privinta urmatoarei probleme: Un SRL incheie un contract de inchiriere cu o persona fizica. Acest contract ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu emapetrov emapetrov Ma puteti ajuta cu cateva informatii legate de luarea in spatiu? Ma gandesc sa apelez la varianta ,,viza de flotant'', dar m-ar ajuta sa stiu si din punct de ... (vezi toată discuția)
Poate comodatarul sa permita unui tert folosirea bunului primit in comodat? retromusculo retromusculo Am dreptul in calitate de comodatar Intreprindere Familiala sa pot ,, subinchiria\\" o parte din spatiul primit de la comodant daca acesta este de acord? (vezi toată discuția)