avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare- cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare- cumparare

dupa experienta dumneavoastra ca juristi sau avocati cunoasteti cazuri multe in care contractele de vanzare -cumparare(donatii deghizate ,vicii de procedura...etc) au fost atacate si desfiintate? credeti ca un contract de vanzare cumparare(donatie deghizata) mai poate fi atacat cu succes dupa 16 ani ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:12, 13 Decembrie 2010
destul de greu ;
depinde ce motive se invoca;
daca se invoca nulitatea absoluta ar mai fi in termen sa promoveze actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare ContSters180412 ContSters180412 speta: societate comerciala reprezentata de de singurul ei asociat (popescu ion) vinde catre fiul lui popescu ion minor acesta fiind un imobil! fiul avand 16 ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare blue_lion blue_lion poate fi atacat un contract de vanzare-cumpare dupa 15 ani de la autentificarea actului? exista in lege un termen anume care se refera la timpul in care poti ... (vezi toată discuția)
Actul de vinzare-cumparare poate fi contestat? mieluu mieluu am citit aici,in forum,ca actul de vinzare-cumparare poate fi contestat dupa moartea parintilor. cum poate fi? multumesc. eu vreau sa ma feresc,asta e ... (vezi toată discuția)