avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cat impozit platesc daca vand o casa noua?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cat impozit platesc daca vand o casa noua?

Buna, am achizitionat un teren intravilan in urma cu o luna, vreau sa ridic o casa in rosu. Intrebarea mea este daca o vand mai repede de 3 ani cat impozit platesc la stat ? pretul nu depaseste 200.000 Ron. Trebuie sa o vand cu tva sau nu? N-am inteles prea bine legea TVA-ului de la 01.01.2008.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: anca_83 , utilizator 21:05, 15 Martie 2008
Vreau sa vand casa in rosu ca persoana fizica, dar mai repede de 3 ani de la cumpararea terenului.Merci.
vezi raspunsul care l-a dat Elis mai sus e valabil si pentru tine
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, o seara placuta!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui imobil mostenit marlene1 marlene1 Buna, Va rog sa ma lamuriti; Vreau sa vand un imobil mostenit si nu stiu cat este cota de impozitare a venitului dobandit prin vanzare. Multumesc, (vezi toată discuția)
Tva la vanzare - persoana fizica ericut ericut Buna seara o intrebare daca ma poate lamuri cineva, am luat un teren in urma cu vreo 10 ani din care am inceput sa vand...anul trecut 1 lot, anul acesta la ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren, ce taxe se platesc incepand cu 2012? ContSters86219 ContSters86219 o persoana fizica care vrea sa-si vanda o bucata de teren agricol ce impozite si taxe trebuie sa plateasca incapand cu 2012? (vezi toată discuția)