avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare locuinta

in legatura cu asigurarea obligatorie.
eu am asigurare facultativa panba in 28 aprilie.
de la asigurari ardaf mi s-a spus ca e obligatoriu sa mi-o fac si pe cea obligatorie , pana in 31 dec.
am vazut in discutiile de pe forum ca nu ar trebui sa o platesc si termenul ar fi 15 ian.
care e adevarul?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:53, 13 Decembrie 2010
la data expirarii asigurarii facultative, aveti obligatia incheierii asigurarii obligatorii.
Daca ati incheiat asigurarea facultativa inainte de 14 iulie 2010 (data cand s-a promulgat legea) sunteti obligat sa incheiati asigurarea obligatorie la expirarea celei facultative
Dat fiind faptul ca ati incheiat asigurarea facultativa inainte de 14.07.2010, cea obligatorie va trebui incheiata pana cel tarziu cu 4 zile dupa expirarea politei facultative. Cei care au incheiat polite facultative dupa 14.07.2010 vor fi obligati sa incheie polite obligatorii pana pe 15.01.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie locuinta eka20 eka20 Buna seara! Avem credit de nevoi personale cu ipoteca si in urma achizitionarii acestuia, suntem obligati la asigurarea locuintei. Platim anual 250euro, iar ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie de locuinta ika ika Buna ziua, O firma de asigurari, agreiata pentru incheierea de asigurare PAD, recomanda un produs C................, care pe linga cele 3 riscuri, cuprinde o ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta gabi.b gabi.b In octombrie 2010 am cumparat un apartament prin Programul Prima Casa - Raiffeisen Bank (persoana fizica) . Odata cu acest credit mi-au facut obligatoriu cei ... (vezi toată discuția)