avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reducere pedeapsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reducere pedeapsa

Fratele meu are sentinta definitiva de 17 ani pentru trafic de droguri de mare risc a fost fugit in Anglia 3 ani dupa care l-au prins si urmeaza sa fie extradat. exista vreo posibilitate sa se mai poata face ceva in instanta pentru a reduce pedeapsa , sau sa se rejudece.? Multumesc
Aici este dosarul el fiind B.D.M intradevar el a fost plecat din tara la rugamintea unui prieten dar sustine ca nu stia de droguri mai ales ca a avut accident cu masina si a fost grav avariata si a fost cu ea in service . conform marturiei fetei el a fost condamnat cand a fost procesul lui nu i s-a parut ceva grav mai ales ca el a fost judecat in libertate si a avut avocat din oficiu.Aici in anglia inca se decide extradarea si vreau sa ma sfatuiti ce avocat sa ii au sau ce sa fac pentru ca sunt paralela cu legile si restul.Va multumesc
Singurul lucru plin de relevanta din link-urile de mai sus sunt kg de droguri!
O fi o pedeapsa mare dar 12+5+...aveti idee cati oameni si-au distrus viitorul, viata si oamenii dragi prin kg astea de "moarte"?
Trist..:(
baza art. 17 şi art. 18 din Legea nr. 143/2000 a confiscat de la inculpaţii M.E. şi G.L., cantităţile de 98,200 kg heroină, 7.600 grame heroină, 11,393 kg heroină în amestec cu cofeină, şi 5 grame heroină în amestec cu cofeină, 1 kg heroină în amestec cu cofeină, ridicate şi predate la camera de Corpuri Delicte cu ocazia flagrantului
Ultima modificare: Vineri, 17 Decembrie 2010
nans, utilizator
eu inteleg atitudinea ta, dar in primul rand el nu e niciunul din cei doi,de mai sus era doar sofer de taxi si l-a rugat cineva sa mearga cu tipa de mai sus pana in spania....a mers ...si cand tipa a fost prinsa cu kg alea ea facut doar 3 ani de puscarie doar ptr a dat alte nume si cantitati...si fratele meu a luat 17 ani doar ptr o delcaratie si dovada ca a fost plecat.eu nu vb de restul vb doar de un caz ce ma priveste, ca dk era intradevar traficant nu ma aflam pe forumul asta,
Si eu va inteleg..dar v-ati gandit ca poate lucrurile nu stau asa cum stiti dvoastra?
Nu ar fi fost condamnat daca nu era vinovat, de asta puteti fi sigura si nu atatia ani!
Or' i judecatorii lipsiti de inima dar nu s-ar juca nimeni cu 17 ani din viata unui om!

Daca intr-adevar lucrurile stau asa angajati un avocat care sa va ajute sa demonstrati ca nu e vinovat! dar daca nu era vinovat de ce nu s-a prezentat la procese, de ce nu s-a aparat?
Din pacate asa sfarsesc oamenii mici care se baga in lucruri pe care nu le pot duce! A fost cu siguranta o "papusa" iar la capatul sforii se aflau altii mult mai mari! de aceia se fac denunturi pentru a se prinde si papusarii, insa si cu denuntul e cu dus si intors, pentru ca procurorii se dovedesc a fi prietenii lor!!

Asta ar trebui sa ne fie tuturor lectie!
Sa nu le mai facem jocurile adevaratilor manipulatori, sa nu le facem treaba murdara etc..
Banii sunt ochiul dracului!

Alte discuții în legătură

Prescrierea unei fapte de frauda claudiaeli claudiaeli Faptele s-au intamplat in 1999,in anul 2000 in luna ianuarie familia a plecat din tara pana in ziua de astazi,locuind in marea britanie. ... (vezi toată discuția)
Condamnare pe viata in afara tarii alinaganea32 alinaganea32 buna ziua as dori sa stiu la o condamnare pe viata in afara se poate face rejudecare? care sunt incadrarile juridice? multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Detinere de cocaina andr_georgi andr_georgi O persoana foarte apropiata mie afost prinsa la granita din Bulgaria cu 500 kg de cocaina. A ost retinuta pe teritoriul Bulgariei. Acum urmeaza sa se judece. ... (vezi toată discuția)