avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil dupa incetare contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil dupa incetare contract munca cu acordul partilor

Buna ziua, am si eu 2 intrebari. Sunt in concediu crestere copil de 1 an si cateva luni. Mi-am gasit un alt loc de munca si am incetat activitatea la vechiul loc de munca cu acordul partilor pe 10 decembrie (am facut cerere de reluare activitate si suspendare contract munca in aceeasi zi). La noul loc de munca voi incepe pe 3 ianuarie . Este o problema ca o sa am pauza aceasta in cartea de munca? In perioada 11 decembrie-2 ianuarie mai beneficiez de indemnizatie crestere copil?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 13 Decembrie 2010
Se ia in calcul perioada dinaintea (ultimele 12 luni) datei nasterii copilului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare concediu cresterea copilului s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am o prietena care este insarcinata in 7 luni si are o mica dilema: in prezent este angajata cu contract pe perioada determinata din decembrie ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa concediu crestere copil vivi23ro vivi23ro in cazul in care se concediaza o persoana la o perioada mai mica de un an dupa revenirea din concediu crestere copil, se beneficiaza de indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Prenatal Ali a Ali a Bună ziua sunt angajată de 5 luni si sunt însărcinată in 2 luni ma mai încadrez sa primesc acei 2 ani de creștere a copilului? (vezi toată discuția)