Buna seara,
sunt o mamica cu un baietel de 7 ani si 7 luni, pe care sotul vrea sa o paraseasca. Ideea in sine nu imi displace, dar, dupa 11 ani de casnicie, in care sotul a falimentat doua afaceri, a facut o multime de datorii printre care a girat si cu casa in care locuim ( si cu soacra care este de partea mea- casa fiind pe numele soacrei), am facut un credit de nevoi personale pentru a-l ajuta pe care bineinteles il platesc tot eu din mizeria de salariu pe care il am, si colac peste pupaza, vrea sa-mi ia si copilul. Ma intereseaza daca va putea si daca da in ce conditii ca sa nu fiu luata pe picior gresit (adica sa ma astept la ce?). Multumesc din suflet pentru sfat.
a dvs ana-maria d
speta este destul de complexa si necesita o studiere atenta a tuturor documentelor existente. cel mai bine este sa discutati cu un avocat care va poate sfatui dupa analiza actelor si a informatiilor pe care le furnizati.
fiind in joc insasi custodia copilului va recomand sa nu incercati sa va reprezentati singura.
trebuie sa convingeti instanta ca interesul copilului e sa ramana cu dvs. ca aveti unde il creste si cu ce, ca aveti o relatie stransa cu el, ca v-ati ocupat de el mai mult decat tatal etc
veti avea o problema cu creditul, sotul e codebitor?
Daca soacra este cu dv. fiind titular a casei, ce mai vrei ca proba?. Doar judecator si cu raport social si declaratia soacrei se poate obtine o decizia , dar e clar ca va fi cu "succes". Dar succesul nu seamna in acest caz decat un problem mare pentru copii, dv., sotul si soacrei, din pacate. Dar daca este decizia lui ... ce sa fac?. Nu mai puteti sa fii atragatora pentru sa topesc zapada in inima lui...?