avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu copil minor

Buna seara,
sunt o mamica cu un baietel de 7 ani si 7 luni, pe care sotul vrea sa o paraseasca. Ideea in sine nu imi displace, dar, dupa 11 ani de casnicie, in care sotul a falimentat doua afaceri, a facut o multime de datorii printre care a girat si cu casa in care locuim ( si cu soacra care este de partea mea- casa fiind pe numele soacrei), am facut un credit de nevoi personale pentru a-l ajuta pe care bineinteles il platesc tot eu din mizeria de salariu pe care il am, si colac peste pupaza, vrea sa-mi ia si copilul. Ma intereseaza daca va putea si daca da in ce conditii ca sa nu fiu luata pe picior gresit (adica sa ma astept la ce?). Multumesc din suflet pentru sfat.
a dvs ana-maria d
Cel mai recent răspuns: ana_maria_732000 , utilizator 17:22, 16 Decembrie 2010
Nu poate sa se duca la un medic? Imi cer scuze pentru invadarea intimitatea. Dar cu totul este ceva ciudat. Nu e necesar sa ma raspunda dv.
Buna seara,
Gheata nu se mai topeste pentru ca femeia cand are probleme cu banii, cu gospodaria, incepe sa ridice tonul etc, iar cand are o angajata care il insoteste peste tot, sta cu sotul tau mai mult decat poti sta tu cu el, atunci... gheata cred ca ia spart-o alta...:)
luati legatura cu un avocat in vederea studierii actelor.
este foarte complicat.
ana_maria_732000 a scris:

Buna seara,
Gheata nu se mai topeste pentru ca femeia cand are probleme cu banii, cu gospodaria, incepe sa ridice tonul etc, iar cand are o angajata care il insoteste peste tot, sta cu sotul tau mai mult decat poti sta tu cu el, atunci... gheata cred ca ia spart-o alta...:)

e, se mai intampla si la case mai mari. pacat de copii, ca ei cresc cu un parinte

problema e cu creditul.. ca banuiesc ca nu ati imprumutat firma/ele sotului :( ca sa puteti recupera.
va trebui sa dovediti ca banii au fost folositi de sot, sau macar impreuna, altfel veti plati singura
nu pot dovedi ca i-am dat lui, singura martora in favoarea mea este soacra-mea care stie unde s-au dus banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate simona435 simona435 buna ziua, sunt casatorita de 15 ani am un copil si locuiesc cu sotul in apartamentul mamei lui (aceasta fiind trecuta proprietara in acte).sotul detine o ... (vezi toată discuția)
Codebitor pensionar la un credit ipotecar vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua. Am si eu o situatie. Eu si sotul meu am vandut garsoniera soacrei mele pentru a ne cumpara un apartament. Pentru restul sumei de bani o sa facem ... (vezi toată discuția)
Partaj- soacra poate interveni in procesul de partaj ? ContSters284802 ContSters284802 Buna ziua, Va rog sa-mi acordati suport in urmatoarea speta: Am avut o casnicie de 12 ani cu sotul meu, casnicie in urma careia a rezultat un minor de 5 ani. ... (vezi toată discuția)