avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit auto-societate bancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit auto-societate bancara

Buna seara, va rog sa-mi spuneti ce sanse de castig credeti ca am daca deschid un proces in care sa chem banca in judecata. Am un credit auto cu dobanda variabila la care mi-a crescut dobanda pina la 15.5%.Actul aditional nu l-am semnat - am depus in timp util notificare - dar banca refuza orice negociere a dobanzii, refuza de asemenea sa-mi dea o formula de calcul a dobanzii variabile dar in contractul de conditii generale primit de la banca imi este data o formula de calcul a dobanzii variabile. Din cat stiu eu, marja fixa a bancii nu ar trebui sa se modifice pe toata perioada contractului. Au tot incercat sa ma abureasca cu formula de calcul si cu buborul , cum ca nu ar fi existat un indice Bubor in iulie 2006 dar eu am gasit pe internet un indice Bubor dat chiar de banca respectiva.
Deci, ce ma sfatuiti ar merita sa deschid un proces ori mai bine nu ?

Multumesc, Ioana Ban
Ultima modificare: Marți, 14 Decembrie 2010
ioanabaan, utilizator
Cel mai recent răspuns: ioanabaan , utilizator 21:46, 14 Decembrie 2010
aveti bani pentru plata unui avocat? mai bine va adresati unuia dintre grupurile infiintate de catre clientii respectivei banci si discutati cu ceilalti membri, probabil nu sunteti singurul in aceasta situatie.
Ultima modificare: Marți, 14 Decembrie 2010
Mihai Costache, Avocat
Buna dimineata

:offtopic:Va rog frumos sa stergeti denumirea societatilor implicate in discutie.In acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica/fizica.
Multumesc frumos pentru intelegere.

scuzeee:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu credit.............. maribog maribog Am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca acum 6 luni.mi-a venit de la banca o instintare ca valoarea creditului de ramb pe luna aproape s-a dublat.Se ... (vezi toată discuția)
Clauze nerespectate din contractul de credit Cipriann80 Cipriann80 Si eu ma numar printre romanii nefericiti care au luat un credit in CHF , iar pe langa ca sa ridicat aceasta moneda foarte mult a mai venit si banca si a ... (vezi toată discuția)
Modificare dobanda credit ipotecar ! ovidiu_89 ovidiu_89 Buna ziua ! Am in acest moment un credit ipotecar cu dobanda variabila (incepand cu anul 2007 ) . Anul trecut datorita \"crizei\" mi s-a cerut sa merg la banca ... (vezi toată discuția)