avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mai este in vigoare un antecontract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mai este in vigoare un antecontract de vânzare-cumpãrare dacã e depãșit termenul de semnare???

La data de 01.05.2008,am semnat un ante contract de vânzare-cumpărare ,data La care am primit suma integrala,urmând ca timp de 1an de zile sa se ocupe de efectuarea lucrărilor cadastrale,iar termenul de semnate a fost 4.08.2009.in tot acest timp,cumpărătorii nu a întocmit documentație cadastrala ASA cum se angajase in antecontractul de vânzare-cumpărare încheiat La notar,iar astăzi,13.12.2010,am primit notificare de La executor judecatoresc,sa mă prezint La un notariat situat La 300km distanță de localitatea de resedinta,pt.a semna contractul de vânzare-cumpărare,cu toate ca din verificările mele,documentație cadastrala nu a fost încheiată,iar termenul de semnate este depășit.ce se poate face in acest caz?astept răspuns.multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:51, 13 Decembrie 2010
Lasati-l sa va actioneze in judecata,iar acolo aratati aceste aspecte.

andymaurul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema antecontract v-c sacredfaith666 sacredfaith666 Buna ziua, am aprecia foarte mult daca ne-ati putea ajuta cu vreo informatie sau un sfat referitor la aceasta problema. Situatia este urmatoarea: Am ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren jenidoria jenidoria Doresc sa achizitonez un teren extravilan si care in curand o sa fie intravilian, momentan nu pot sa fac carte funciara. Intrebarea mea este pot ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unui notar sacredfaith666 sacredfaith666 Va salut, as putea oare sa depun plangere impotriva notarului care a autentificat un ante-contract de V-C? Situatia este urmatoarea: Am semnat ... (vezi toată discuția)