avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PARTAJ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PARTAJ

Buna seara.Am si eu o intrebare.Am terminat partajul,am primit pronuntarea , trebuie sa-i dau sulta fostului sot 50% din apartament. Ce trebuie sa fac si cum sa intru in posesia apartamentului daca el locuieste in apartament si nu pot vinde apartamentul sa-i dau bani?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:21, 14 Decembrie 2010
Nu inteleg .... daca nu aveati banii pentru sulta de ce ati optat pentru atribuirea apartamentului ... cu atat mai mult cu cat in apartament locuieste fostul sot? Poate ca el are banii de sulta.
In cazul in care nu ii are nici el stabiliti de comun acord sa vindeti apartamentul si impartiti banii.
buna ziua.
sa le luam pe rand .. daca dvs. vi s-a atribuit i8mobilul in natura, fostul sot tb. sa plece din aceasta casa.
astfel, daca nu doreste sa elibereze imobilul de bunavoie , va trebui sa solicitati evacuarea sa din locuinta . iar pentru plata sulteti nu este baeaparat necesar sa vindeti imobilul respectiv, poate gasiti alte variante.
in caz contrar, dupa evacuarea sotului intr-adeavr puteti proceda la instrainarea imobilului respectiv pt. a plati acea sulta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactie bunuri si divort de comun acord ContSters11386 ContSters11386 Buna ziua, va rog sa-mi dati un sfat. Am divortat in decembrie 2005 de comun acord cu tranzactie. In Hotararea Judecatoreasca se specifica faptul ca ... (vezi toată discuția)
Partaj, intrare in posesie ioana1951 ioana1951 in urma partajului eu am obtinut o casa si un teren,el 2 terenuri.in termen de 6 lui eu trebuie sa-i mai platesc lui o sulta de 30.000 euro.intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Partaj-sulta gabone2008 gabone2008 Buna ziua! Sunt in proces de partaj, inainte de fond si ma intreb ce trebuie facut, acum, pentru a preintampina urmatoarea situatie: cel care trebuie sa dea ... (vezi toată discuția)