avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Unde reclam OPC-ul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Unde reclam OPC-ul

Unde reclam OPC-ul sau macar unul din functionarii care ,, muncesc " in aceasta ,, organizatie "
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2010
Zina Nistor,
Cel mai recent răspuns: Zina Nistor , 22:58, 13 Decembrie 2010
La organul ierarhic superior, ANPC, la Bucuresti.
Probabil sunteti un comerciant nemultumit de vreo interventie a inspectorilor OPC.
Puteti sa detaliati, poate va ajutam fara a apela la dl. BOC.
am adresat niste cereri catre Bancpost . nu mi-au raspuns in termenul legal . m-am adresat OPC . OPC-ul mi-a raspuns ca banca le-a comunicat ca semnatura de pe cerere nu corespunde si ca au aplicat sanctiune contraventionala pt faptul ca nu au raspuns in termenul legal
Am solicit ulterior OPC-ului :
- expertiza grafologica prin care cei de la Bancpost i-au convins ca nu este semnatura mea .
- valoarea sanctiunii si implicit felul si seria documentului care certifica acest fapt .

Au trecut 30 de zile acum 3 zile ....si nici un raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj Webandy Webandy Bună seara, Poate fi considerat santaj dreptul unui consumator de a cere despăgubiri pentru un produs neconform, in situația in care il informeaza pe ... (vezi toată discuția)
Unde reclam pe opc bucuresti? Costica33 Costica33 Am facut o plingere la OPC Bucuresti in legatura cu incalcarea legii de catre banca care m-a creditat. Situatia descrisa in plingere necesita urgenta insa OPC ... (vezi toată discuția)
Unde se reclama opc-ul ilierodica ilierodica Buna ziua Daca am ajuns sa ne interesam unde se poate reclama OPC-ul se confirma faptul ca multe institutii ale statului sunt platite din bani publici ... (vezi toată discuția)