avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Unde reclam pe OPC Bucuresti?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Unde reclam pe OPC Bucuresti?

Am facut o plingere la OPC Bucuresti in legatura cu incalcarea legii de catre banca care m-a creditat. Situatia descrisa in plingere necesita urgenta insa OPC Bucuresti pe linga faptul ca la audienta mi-a dat certitudinea ca e de partea reclamatei banci, nici dupa 2 luni de la plingerea mea nu a catadicsit sa raspunda.
Cu ei nu se poate vorbi la telefon si nu am de unde lua informatii.
As vrea sa-i reclam undeva pentru bataia de joc si nu stiu unde.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:00, 15 Mai 2011
Va sugerez sa continuati demersul la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului. Veti atasa copia inscrisului depus initial la APC Bucuresti, la care aceasta nu a formulat raspunsul asteptat.
voi face si asta insa OPC nu raspunde nimanui fata de modul in care nu a raspuns?
Mai trec si la ANPC 30 de zile minimum si cu 60 de la OPC, iata 90 de zile, timp in care eu pierd multi bani din cauza lor.
Pai cum asa? Chiar e sat fara caini OPC-ul asta? Sunt subordonati cui?
Puteti promova o actiune in instanta ... Art.1 alin.1 din Legea nr.554/2004 prevede ca, orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o utoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluţionarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanţei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoaşterea dreptului pretins sau a interesului legitim şi repararea pagubei ce i-a fost cauzată. Interesul legitim poate fi atât privat, cât şi public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns petitie adi68pop adi68pop Buna seara Cui trebuie sa ma adresez daca o institutie publica (OPC) nu mi-a raspuns in termenul de 30 zile la o petitie scrisa și nici nu mi-au transpis un ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva anpc egzo egzo Buna ziua, Am facut plangere la ANPC impotriva unei societati care refuza sa returneze o suma de bani pe care mi-o datoreaza. Am primit un raspuns ca SRL-ul ... (vezi toată discuția)
Am depus o reclamatie la primarie,termenul legal de a primi ... alexremus alexremus Am depus o reclamatie la primarie,termenul legal de a primii raspuns a fost depasit,primaria refuza sa trimita raspuns in scris. Cui reclam si care ... (vezi toată discuția)