Am facut plangere la ANPC impotriva unei societati care refuza sa returneze o suma de bani pe care mi-o datoreaza. Am primit un raspuns ca SRL-ul ar fi in faliment, ca au lacat pus la intrare, ca nu au ce face si ca au trimis catre politie cazul pentru a deschide dosar pentru inselatorie.
Am verificat SRL-ul la registrul comertului si nu sunt nici macar in insolventa. Societatea functioneaza in continuare, raspund la telfon.
Va rog sa imi spuneti unde pot depune o plangere impotriva ANPC pentru nerezolvarea plangerii.
Legea nr.554/2004 prevede :
Art. 1. - (1) Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluţionarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanţei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoaşterea dreptului pretins sau a interesului legitim şi repararea pagubei ce i-a fost cauzată. Interesul legitim poate fi atât privat, cât şi public.
...
Raspuns petitie
adi68pop
Buna seara
Cui trebuie sa ma adresez daca o institutie publica (OPC) nu mi-a raspuns in termenul de 30 zile la o petitie scrisa și nici nu mi-au transpis un ... (vezi toată discuția)