avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plangere impotriva ANPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plangere impotriva ANPC

Buna ziua,

Am facut plangere la ANPC impotriva unei societati care refuza sa returneze o suma de bani pe care mi-o datoreaza. Am primit un raspuns ca SRL-ul ar fi in faliment, ca au lacat pus la intrare, ca nu au ce face si ca au trimis catre politie cazul pentru a deschide dosar pentru inselatorie.

Am verificat SRL-ul la registrul comertului si nu sunt nici macar in insolventa. Societatea functioneaza in continuare, raspund la telfon.

Va rog sa imi spuneti unde pot depune o plangere impotriva ANPC pentru nerezolvarea plangerii.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 3 Februarie 2014
Legea nr.554/2004 prevede :
Art. 1. - (1) Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluţionarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanţei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoaşterea dreptului pretins sau a interesului legitim şi repararea pagubei ce i-a fost cauzată. Interesul legitim poate fi atât privat, cât şi public.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns petitie adi68pop adi68pop Buna seara Cui trebuie sa ma adresez daca o institutie publica (OPC) nu mi-a raspuns in termenul de 30 zile la o petitie scrisa și nici nu mi-au transpis un ... (vezi toată discuția)
Contencios administrstiv. caut avocat cu experienta emilia ionescu emilia ionescu Care este procedura de chemare in contencios administrativ a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii pentru refuzul tacit de cetcetare a dosarului ... (vezi toată discuția)
Crere adresata consiliul local dar la care nu am primit nici un raspuns ! desprelegi desprelegi Am inaintat din oficiu o cererecatre consiliul local , dar acesta nu a fost aprobata si de catre primar iar prin urmare cereneanua fost dezbatuta in ... (vezi toată discuția)