avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Raspuns petitie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Raspuns petitie

Buna seara
Cui trebuie sa ma adresez daca o institutie publica (OPC) nu mi-a raspuns in termenul de 30 zile la o petitie scrisa și nici nu mi-au transpis un anunt cum ca ar fi prelungit termenul cu inca 15 zile?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 26 Octombrie 2015
Vă puteți adresa printr-o petiție Secretariatului General al Guvernului deoarece ANPC este în subordinea Guvernului. Încercați să sunați înainte la ANPC pentru a vă interesa despre sesizarea dvs.
Legea nr.554/2004
art.1
(1)Orice persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau ori intr-un interes legitim, de catre o autoritate publica, printr-un act administrativ sau prin nesolutionarea in termenul legal a unei cereri, se poate adresa instantei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoasterea dreptului pretins sau a interesului legitim si repararea pagubei ce i-a fost cauzata. Interesul legitim poate fi atat privat, cat si public.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petitie termen raspuns StefaniaEmerson StefaniaEmerson As dori sa va intreb in cat timp angajatii de la stat sunt obligati sa raspunda la o petitie formulata de un cetatean? Daca nu au chef sa raspunda, ce se ... (vezi toată discuția)
Nu primesc raspuns de la primarie !! DUNIC DUNIC Va rog frumos sa ma indrumati, asupra caii de urmat. Am adresat o cerere Primariei si aceasta nu imi raspunde. Cum se procedeaza si care este suportul ... (vezi toată discuția)
Petiții mery50 mery50 Primăria sector 6, nu răspunde la petiție. Pot să merg în contencios judiciar? (vezi toată discuția)