avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Unde se reclama OPC-ul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Unde se reclama OPC-ul

Buna ziua
Daca am ajuns sa ne interesam unde se poate reclama OPC-ul se confirma faptul ca multe institutii ale statului sunt platite din bani publici degeaba.
Intrebare-
Am depus la OPC o reclamatie din luna 21-02-2013 suntem in 15-04-2013 si nu am primit nici un raspuns ,la telefon nu raspund iar la mail nici atat.
Unde trebuie sa-i reclam m-am saturat sa astept au trecut si mama celor 30 de zile.
#-o
#-o
Cel mai recent răspuns: ilierodica , utilizator 15:44, 16 Aprilie 2013
OPC -ul se reclama la ANPC (agentia nationala protectia consumatorului)
am facut-o deja trebuie sa m-ai astept 30 zile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)
Unde se poate reclama anpc-ul BogdanB85 BogdanB85 Am facut o reclamatie acum 1 an adresata ANPC-ului referitor la nereguli constatate in magazinul Cora din Bacau, si nu am primit nici un raspuns. I-am sesizat ... (vezi toată discuția)
Contestatie factura fiscala mioararoventa mioararoventa Buna ziua, am nevoie de un sfat: Ce sanse am sa castig daca contest cu prin OPC (inca nu am facut sesizare la OPC, dar zilele astea voi face) o factura ... (vezi toată discuția)