avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Unde se poate reclama ANPC-ul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Unde se poate reclama ANPC-ul

Am facut o reclamatie acum 1 an adresata ANPC-ului referitor la nereguli constatate in magazinul Cora din Bacau, si nu am primit nici un raspuns. I-am sesizat din nou, si din nou... degeaba. In cadrul reclamatiei am atasat poze doveditoare a neregulilor constatate... tot ce le trebuia pentru a rezolva neregula. Asadar, este clar ca aici e vorba de indolenta si coruptie, altfel nu-mi pot imagina cum de ANPC-ul nu respecta legea, care prevede ca indiferent de rezultat, sunt obligati sa-mi ofere un raspuns in 45 de zile. De aici si intrebarea: Unde pot reclama ANPC-ul?
Cel mai recent răspuns: BogdanB85 , utilizator 07:31, 29 August 2016
OPC -ul teritorial se reclama la ANPC =agentia nationala protectia consumatorului
Nu inteleg ce legatura are acest raspuns... cu orice!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamație anpc auto in service(garanție) repetitiv/aceeași problema djtrex djtrex Cui trebuie sa ii adresez o reclamație la ANPC in cazul unui autovehicul cumpărat dintr-o reprezentanta de nou, cu care s-a mers in service pentru aceeași ... (vezi toată discuția)
Probleme garantie telefon emaily92 emaily92 Am avut un telefon care a fost trimis de 4 ori in service apoi inlocuit cu un alt telefon care avea 2 pete pe ecran,dar din pacate le-am observat acasa ... (vezi toată discuția)
Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)