avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamație ANPC auto in service(garanție) ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamație ANPC auto in service(garanție) repetitiv/aceeași problema

Cui trebuie sa ii adresez o reclamație la ANPC in cazul unui autovehicul cumpărat dintr-o reprezentanta de nou, cu care s-a mers in service pentru aceeași problema de 5 ori in decursul a 4 ani (pe garanție), in doua service-uri de reprezentanta FORD?
Reclamația trebuie adresata service-ului/reprezentanței de unde s-a achiziționat mașina, service-ului unde a fost ultima data sau direct producătorului FORD?
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2023
djtrex, utilizator
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 13:02, 19 Februarie 2023
Reclamatia se formuleaza in sarcina service-ului si se depune la autoritatea de protectai consumatorului
Ok. La care dintre service-uri? Am fost de 4 ori in Drobeta si odata si ultima in Craiova.

ynocentta a scris:

Reclamatia se formuleaza in sarcina service-ului si se depune la autoritatea de protectai consumatorului

Buna seara,
Formulați reclamația la CJPC-ul (OPC) de pe raza unde domiciliați, atașați documentele justificative, iar ei vor direcționa soluționarea reclamației.
Succes și numai de bine!
Pai ce să reclamanți?
Service-ul a refuzat reparația?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie autoturism valitinu valitinu Am un autoturism Ford ce se afla in garantie extinsa (intre 2-4 ani). Toate operatiile le-am efectuat in service Ford pt a-mi pastra garantia, intr-o dimineata ... (vezi toată discuția)
Probleme garantie telefon emaily92 emaily92 Am avut un telefon care a fost trimis de 4 ori in service apoi inlocuit cu un alt telefon care avea 2 pete pe ecran,dar din pacate le-am observat acasa ... (vezi toată discuția)
Unde se poate reclama anpc-ul BogdanB85 BogdanB85 Am facut o reclamatie acum 1 an adresata ANPC-ului referitor la nereguli constatate in magazinul Cora din Bacau, si nu am primit nici un raspuns. I-am sesizat ... (vezi toată discuția)