avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de arenda

In decembrie 2009 am incheiat un contract de arendare cu o firma. Am 5 ha de teren si am fost de acord ca firma sa il lucreze si mie sa imi dea o anumita suma de bani.
Problema este ca de curand am cautat reprezentantii firmei pentru a incsa banii si am aflat la firma a fost radiata conform art 123 L 31/1990 ( asa scrie la ONRC).
Pot sa imi mai recuperez banii ? Cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 22:17, 21 Decembrie 2010
Probabil ca s-a produs o greseala pe undeva deoarece art. 123 nu se refera la dizolvarea sau radierea unei societati comerciale.
Din pacate, este aproape imposibil sa va mai recuperati banii (ori cantitatea de produse) potrivit contractului de arendare.
Ar fi trebuit sa faceti recurs impotriva hotararii de dizolvare in termen de 30 de zile de la efectuarea publicitatii (Monitorul Oficial partea a IV-a).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate caprice caprice se mai pot recupera creantele de la o societate dizolvata? acum am aflat ca o societate care datoreaza o suma de bani societatii mele, a fost dizolvata acum 5 ... (vezi toată discuția)
Firma dizolvata de catre camera de comert kikirika kikirika Daca am sentinta ca firma e dizolvata ,mai trebuie sa depun declaratii la finante? Dizolvata nu inseamna ca nu mai exista? Cind firma e dizolvata ce se ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar la societate dizolvata topan.mfg topan.mfg O societate este dizolvata la cererea REg. Comertului, in aprilie 2009 (hotarare ramasa definitiva) Societatea nu a mai depus bilant din 2006, are patrimoniu ... (vezi toată discuția)