Buna ziua,
Am citit in forum despre depunerea declaratiilor on-line insa nu am inteles foarte bine -sunt in perioada de invatare deci va rog mult daca ma puteti ajuta cu un sfat...Vreau sa trimit declaratiile on-line (CASS, CAS, Somaj, ITM) insa am inteles ca unele sunt mai speciale -trebuie stampilata la ITM confirmarea de primire a declaratiilor online(din pacate nu stiu care declaratii ..:(..). plus confirmarea prin posta .. Am doua firme la care va trebui sa depun pana pe 25 ...una e pe Ilfov iar cealalta pe Buc..Sunt diferite procedurile in cazul acesta??Am vizitat fiecare site in parte iar prin telefon nimeni nu are timp....:sorry:
Daca aveti bunavointa pt cateva indrumari..:kissing:
Va multumesc mult anticipat.
Reiau rugamintea colegei de mai sus...daca cineva dintre colegii de forum poate sa ne ajute . Si eu sunt nevoita sa rezolv cat mai repede aceasta procedura pentru 3 firme :( si m-ar ajuta foarte mult cateva informatii din partea dvs -am consultat deja siteurile dar nu sunt foarte multe informatii...
Multumesc tare mult
Declaratii
brendyca
Stiu ca e un subiect pueril,dar nu realizez unde se depune declaratia Anexa 1.1.+1.2 privind evidenta nominala a asiguratilor si a oblig.de plata catre ... (vezi toată discuția)