avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale depunere declaratii online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

depunere declaratii online

Ma intereseaza adresa de mail unde se trimit declaratiile pentru casa de pensii
Cel mai recent răspuns: ella_v , utilizator 22:52, 10 Februarie 2010
Deacord cu Elis dar te poti trezi ca iti comunica ca nu au primit declaratia:O
Nu au personal suficient de pregatit#-o
Buna ziua,
Am citit in forum despre depunerea declaratiilor on-line insa nu am inteles foarte bine -sunt in perioada de invatare deci va rog mult daca ma puteti ajuta cu un sfat...Vreau sa trimit declaratiile on-line (CASS, CAS, Somaj, ITM) insa am inteles ca unele sunt mai speciale -trebuie stampilata la ITM confirmarea de primire a declaratiilor online(din pacate nu stiu care declaratii ..:(..). plus confirmarea prin posta .. Am doua firme la care va trebui sa depun pana pe 25 ...una e pe Ilfov iar cealalta pe Buc..Sunt diferite procedurile in cazul acesta??Am vizitat fiecare site in parte iar prin telefon nimeni nu are timp....:sorry:
Daca aveti bunavointa pt cateva indrumari..:kissing:
Va multumesc mult anticipat.
Buna seara,

Reiau rugamintea colegei de mai sus...daca cineva dintre colegii de forum poate sa ne ajute . Si eu sunt nevoita sa rezolv cat mai repede aceasta procedura pentru 3 firme :( si m-ar ajuta foarte mult cateva informatii din partea dvs -am consultat deja siteurile dar nu sunt foarte multe informatii...
Multumesc tare mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii brendyca brendyca Stiu ca e un subiect pueril,dar nu realizez unde se depune declaratia Anexa 1.1.+1.2 privind evidenta nominala a asiguratilor si a oblig.de plata catre ... (vezi toată discuția)
Declaratiile depuse online se mai duc la vizat? jannka jannka declaratiile ce se depun online(itm,cass,cas,finante ,somaj) -bihor-oradea ,dupa confirmarea de primire se mai duc la vizat sau se depun numai in urnele ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii on line pentru firme mici elena claudia ianasi elena claudia ianasi Bună ziua, As avea nevoie de câteva lămuriri suplimentare privind depunerea declaraţiilor on line. Din câte am înţeles din Ordinul ANAF firmele mici ... (vezi toată discuția)