Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →
Buna , sa va spun in cateva cuvinte povestea mea poate am puteti ajuta cu un sfat ca nus tiu ce as fac.Sunt angajata la o firma din data de 12.02.2007 acum o luna am facut un an(nu am fost in acest timp in concediu fara plata).De al 01.03.2008 am intrat in concediu prenatal pt ca am 7 luni de sarcina.Problema mea este urmatoarea. Firma la care lucrez are mari pb cu platile catre stat (CAS, SOMAJ ETC)in sensul ca nu le-a mai platit de mult timp si cum asta nu ar fi de ajuns nici salariile nu le-am mai luat de 3 luni.Firma este a nimanui sa zic, contabil nu mai rae lumea isi da demisia dar eu ce sa fac pt ca eu inca depind de ei.Neavand contabil actel;e nu au mai fost facute si depuse din ianuarie.Ce se intampla daca nu imi depune prenatalul si postanatlul si daca nici nu achita restantele catre stat.Ce ma sfatuiti sa fac atat in acesta privinta cat si in cae a neplatii salariului.?:(