avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TAIERE CHITANTA -AGENT VANZARI !?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TAIERE CHITANTA -AGENT VANZARI !?

..in urma depunerii demisiei de la o societate comerciala mi s-au intamplat urmatoarele :
-in data de 11.05.2015 dupa efectuarea perioadei de preaviz prevazita in CIM , am primit nota de lichidare si Decizia de incetare a activitatii cu art .81, alin.1 din CM.
-in data de 19.06.2015 la primirea diferentelor de plata platite de catre firma mi-au fost taiate si retinute din salariu cv. unor facturi ale unor beneficiari in valoare de 800 Ron.( mentionez faptul ca , chitantele au fost taiate cu data de 10.06.2015- cu o luna in urma dupa primirea fisei de lichidare !!!!!).
-Mentionez faptul ca , ..in FISA POSTULUI EXISTA specificat un paragraf , prin care , ,, FACTURILE NEINCASATE IN TERMEN MAI MARE DE 60 ZILE din motive nejustificate si nedepuse la conducerea societatii , firma isi rezerva dreptul de a taia chitante pe numele clientului , suma se depune la contabilitate si se retine din salariul agentului "!!!!!
...INTREBARE ?????

,...cum se poate taia o chitanta dupa o luna de zile dupa ce un angajat nu mai lucreaza la firma , timp in care nu a incercat nimeni sa recupereze suma datorata ...????,..DE MENTIONAT CA FACTURA CATRE BENEFICIAR ERA DIN DATA DE 22.04.2015 - DECI INAINTE SI DE CELE 60 ZILE !!!!!!??????????

MULTUMESC !!!!!!
Ultima modificare: Luni, 29 Iunie 2015
tutu12, utilizator
Cel mai recent răspuns: tutu12 , utilizator 13:14, 1 Iulie 2015
...Pentru a semnala acest abuz si incalcare ,,grava ,, a legislatiei , inafara de ITM , unde s-ar mai putea face o sesizare ???!!
...Multumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi avansuri ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este daca putem vinde un autoturism in valoare de 15.000+TVA emitand mai multe facturi de avansuri de pana in 5000 lei pentru a ... (vezi toată discuția)
Firme cu ilegalitati corina0308 corina0308 Buna ziua, Sotul meu lucreaza la o firma de 4 luni de zile ca agent de vanzari dar in toata perioada asta nu i s-a facut niciun control medical nici o fisa ... (vezi toată discuția)
Mi-au retinut salariul pentru facturile neincasate. este legal? somial somial Buna ziua. Lucrez la o firma de distributie ca agent de vanzari. La angajare am semnat o procedura interna de imputare a facuturilor neincasate cu un termen ... (vezi toată discuția)