avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noua olege a salarizarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noua olege a salarizarii

Cat va castiga efectiv un medic rezident an I conform noii legi a salarizarii asumata astazi in parlament? Dar un rezident de anul II? #-o
Cel mai recent răspuns: FELICSMED , utilizator 15:41, 14 Decembrie 2010
Buna ziua !
Daca proiectul legii salarizarii unice pt anul 2011 va ramane neschimbat , se va majora salariul cu 15% fata de cel luna octombrie 2010 .....
Am intrebat pentru ca ministrul a declarat ca in anul I medicii rezidenti vor primi un salariu majorat cu 75%!!! Se pare ca nu fura decat vorbe, asa cum ne-au obisnuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea noii legi a salarizarii 2011 lauradoom lauradoom Buna ziua! In noua legea a salarizarii in 2011 stipuleaza marirea cu 15% la sal. din octombrie 2010. Din luna aprilie 2010 am implementat si inca mai ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale puni puni Buna ziua. As dori sa stiu daca contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 a fost pana la urma aprobat. As avea niste drepturi, cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului AdinaKarina AdinaKarina Buna ziua. Am nascut in septembrie 2011 si primesc 1.400 lei (indemnizatie 1.200 lei si 200 lei alocatie). Cu noua majorare a indemnizatiei de crestere a ... (vezi toată discuția)