Buna ziua, am dorit sa fac o cedare de leasing,insa am ramas stupefiat sa constat cat costa contractul de cesiue emis de catre firma creditoare si anume 496 E. Ce alta modalitate exista pt a instraina masina unui alt proprietar. Am o persoana dispusa sa preia atat leasingul cat sa si achite suma pe care am cerut-o in schimbul masinii, insa taxa de cesiune este mult prea mare. Am auzit ca ar exista ceva modalitate prin notar. Astept sfaturi si sugestii, multumesc!
Buna ziua !
Pt orice varianta gasiti ( cesiune contract leasing , vanzare-cumparare etc) aveti nevoie de acordul proprietarului care este societatea de leasing.... intradevar suma e mare (acum depinde si de valoarea autoturismului) ....
Nu exista nici o posibilitate prin notar.
Orice ati face in afara cesiunii aprobate si semnate de firma de leasing nu este valabil, nu este opozabil acesteia si nu il va lua in seama.
Cedare leasing
caprice
Buna ziua, am dorit sa fac o cedare de leasing,insa am ramas stupefiat sa constat cat costa contractul de cesiue emis de catre firma creditoare si anume 496 E. ... (vezi toată discuția)