avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cedare leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cedare leasing

Buna ziua, am dorit sa fac o cedare de leasing,insa am ramas stupefiat sa constat cat costa contractul de cesiue emis de catre firma creditoare si anume 496 E. Ce alta modalitate exista pt a instraina masina unui alt proprietar. Am o persoana dispusa sa preia atat leasingul cat sa si achite suma pe care am cerut-o in schimbul masinii, insa taxa de cesiune este mult prea mare. Am auzit ca ar exista ceva modalitate prin notar. Astept sfaturi si sugestii, multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 13:25, 14 Decembrie 2010
Buna ziua !
Pt orice varianta gasiti ( cesiune contract leasing , vanzare-cumparare etc) aveti nevoie de acordul proprietarului care este societatea de leasing.... intradevar suma e mare (acum depinde si de valoarea autoturismului) ....
Nu exista nici o posibilitate prin notar.
Orice ati face in afara cesiunii aprobate si semnate de firma de leasing nu este valabil, nu este opozabil acesteia si nu il va lua in seama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare leasing caprice caprice Buna ziua, am dorit sa fac o cedare de leasing,insa am ramas stupefiat sa constat cat costa contractul de cesiue emis de catre firma creditoare si anume 496 E. ... (vezi toată discuția)
Predare lesing-nu mai am bani de rate George Gabriel George Gabriel Buna ziua , va rog urgent un sfat . Am preluat o masina pe firma si nu imi mai permit sa platesc ratele au inceput sa fie din ce in ce mai greoaie , sunt ... (vezi toată discuția)
Predare leasing prin notar alyflor alyflor Am o masina in leasing la care nu mai pot plati ratele.Am dat anunt pt a fi preluat acest leasing de catre altcineva contra unei sume.Din cauza ... (vezi toată discuția)