avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... sfaturi in acest caz,va rog
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

sfaturi in acest caz,va rog

o familie (sot ,sotie)au in tara o casa si o afacere cu profil catering preparare mancare calda.vor sa vanda , sa se stabileasca in Spania si sa inceapa acolo afacerea.cum ar trebui sa procedeze?multumiri.






Cel mai recent răspuns: Maarria35 , utilizator 17:22, 16 Decembrie 2010
intai sa gaseasca un cumparator. apoi sa faca evaluarea afacerii, urmind sa semneze cesiunea partilor sociale ale firmei pentru un pret convenit de ambele parti pornind de la evaluare afacerii.
va multumesc,dar as vrea sa stiu amanunte pentru acolo.
Unde vrei mai exact sa te stabilesti in Spania?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare afacere hambra hambra Am un spatiu inchiriat de la o pers fizica , care mai este val 8 ani. Sp este utilat si dotat ptr activitati catering. Intr-o luna trebuie sa plec din tara ... (vezi toată discuția)
Idee de afacere. pareri ? Sandii Sandii Vreau sa deschid o mini afacere cu inghetata in orasul Ciacova judetul Timis. Imi doresc sa fac acest lucru deoarece exista prospecti care au alte ... (vezi toată discuția)
Micro intreprindere sau inreprindere individuala? Iordachescu Nicolae Iordachescu Nicolae Buna ziua! Anul acesta m-am hotarat sa-mi fac o afacere propie.Este adevarat ca multi se feresc sa mai faca afaceri in perioada aceasta si mai ales in ... (vezi toată discuția)