avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... deducere la impozit pentru transport
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

deducere la impozit pentru transport

sunt PFA am contract de prestari servicii cu o firma
firma ma plateste pe baza facturii emise la sfarsitul lunii
de asemenea imi este decontat transportul
in fiecarec an completez formularul 210 si-l depun la fisc
mi-a spus un prieten ca la acel formular la cheltuiei deductibile sa trec cheltuielile cu transportul ca mi se vor deduce din transport
va rog sa ma sfatuiti daca este corect...:(

Alte discuții în legătură

Decontare bon si factura viov viov e adevarat ca daca bonul fiscal nu are stampila pe verso nu e valabil si daca valoarea lui depaseste 100 lei , atunci e obligatoriu factura ma refer la ... (vezi toată discuția)
Contabilitate - pfa stamper stamper Buna ziua, am cateva intrebari de workflow in contabilitatea unui PFA [b]platitor de TVA[/b] 1. Am facut contract de comodat ptr masina parintilor mei si 1 ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b : nelamurie legat de tva radubcrisan radubcrisan Am o factura sa zicem in valoare de 100 lei total din care 24 lei TVA eu pot sa deduc doar 45% din aceasta factura, deoarece este o factura de curent pe imobil ... (vezi toată discuția)