avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu si sporuri consilier juridic primarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu si sporuri consilier juridic primarie

sunt consilier juridic asistent la o primarie de comuna gradul II.in urma diminuarii salariului am ramas cu un slariu brut de 727 lei, netul fiind de 580 lei.singurul spor care il am este un spor de calculator de 10 %.naveta nu se deonteaza, zilnic fac 50 km dus-intors la serviciu.sunt incadrata logic pe post cu studii superioare de lunga durata.care ar fi salariul meu ce ar trebui sa-l iau? nu cred ca asta ce-l iau acum.nu mai beneficiez de absolut nimic.am fost si chemata din concediu crestere copil din luna mai anul acesta, concediul de crestere copil il avam pana in martie 2011.mai primesc de la primaria de domicliu stimulentul de 1 mil pentru ca am inceput munca mai devreme de 2 ani.La primarie lucrez din decmbrie 2006 sunt si functionar public.
Cel mai recent răspuns: VIRGINIA RADU , Consilier juridic 16:53, 14 Decembrie 2010
ASA STAU LUCRURILE LA BUGETARI ...IMI PARE RAU SA VA SPUN DAR FIECARE FACE CUM IL TAIE CAPUL ...LA PARTICULAR LUCRURILE STAU ALTFEL ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu pricopelenagabriela pricopelenagabriela Buna ziua!problema mea este ca am avut luat concediu fara plata luat o luna de zile in decembrie 2010 .Acest concediu l-am luat pentru ca eram inscrisa la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare - stimulent de insertie daniel290 daniel290 Am fost in concediu crestere copil si trebuia sa stau 2 ani dar m-am intors la servici dupa ce a facut copilul 1 an.Imi poate spune cineva daca mai primesc ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie maternitate sir28 sir28 buna ziua, sunt insarcinata in 26 saptamani, data probabila a nasterii 3 mai 2012, iar conform dr de fam de la 1 martie pot beneficia de concediu de sarcina si ... (vezi toată discuția)