avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil

Poate beneficia de concediu crestere copil incepand cu data de 07.01.2011(data la care se termina concediul maternal al mamei), tatal unui copil care are contract de munca pe perioada determinata pana la data de 01.01.2011??. Mentionez ca a realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit Codului Fiscal
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 14 Decembrie 2010
Da, poate intra in CCC tatal copilului ... daca c.i.m. va inceta in data de 01.01.2011, atunci poate intra in somaj si apoi in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare cam urgenta Ruxandra2019 Ruxandra2019 Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Sunt cadru didactic necalificat si lucrez de doi ani. Pe data de 14 iunie mi se incheie contractul. Eu sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Daca in perioada unui contract pe perioada determinata intru in concediu de maternitate sebibubin sebibubin erioada unui contract pe perioada determinata intru in concediu de maternitate pot beneficia de concediul de crestere si ingrijire copil de 2 ani (vezi toată discuția)
Bună seara, contractul de munca îmi expira în data de 30.06.2021 ... Anamaria N Anamaria N Bună seara, Contractul de munca îmi expira în data de 30.06.2021 iar data nașterii copilului meu va fii în luna noiembrie. Dacă voi fii în concediu ... (vezi toată discuția)