avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituire taxa cautiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituire taxa cautiune

Buna seara,
In urma depunerii unei cereri de suspendare a executarii silite am platit taxa de cautiune. Cererea ni s-a respins ca nemotivata. Intre timp noi am achitat partial taxele de executare si am depus cerere de restituire a taxei de cautiune la instanta de fond. Cererea ne-a fost respinsa (inca nu ne-a sosit motivarea).
Care sunt conditiile returnarii acestei taxe si ce am putea face pt. recuperarea ei?

Mii de multumiri pt orice ajutor.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:57, 14 Decembrie 2010
ar fi trebuit sa vi se restituie taxa.asteptati motivarea si puteti ataca prin calea de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea sumelor poprite, taxei de timbru si cautiunii; va rog, un sfat! ctm ctm Am castigat - la instanta de fond - un proces civil de contestatie la executare silita. Instanta a hotarat: - anularea actelor de executare ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune Borza Borza Buna, am facut o contestatie la executare. Apoi am facut o cerere de suspendare provizorie a executari silite la care am platit o cautiune la valoarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de timbru Și cauȚiune dupĂ respingerea contestaȚiei la executare ca timbratĂ tardiv adamynas adamynas Bună ziua ! În urma unei executări silite, am formulat contestație la executare, solicitând și și suspendarea executării. Am plătit taxa de timbru și ... (vezi toată discuția)