avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incetare adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incetare adoptie

cum pot afla daca a incetat adoptia tatalui meu decedat daca .multumesc
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 20:44, 14 Decembrie 2010
tatal dvs a adoptat pe cineva sau a fost adoptat?
a fost adoptat.
Toate evenimentele din viata unui om sunt trecute sub forma de mentiuni pe marginea actului sau de nastere.Deci,trebuie sa mergeti la starea civila de la locul de nastere a tatalui dvs.Numai ca aceste informatii intra sub incidenta legii 677/2001 si teoretic nu aveti acces la ele.Teoretic.Practic daca d.na de la st.civ.vi le furnizeaza e pe raspunderea sa.
teutateo a scris:

cum pot afla daca a incetat adoptia tatalui meu decedat daca .multumesc

E vorba de vreo mostenire care ar fi revenit tatalui dvs. daca nu ar fi fost adoptat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare certificat nastere signyournamec signyournamec Buna ziua, doresc sa stiu daca se mai poate face ceva in cazul urmator fara interventie in instanta. Problema este ca bunica apare in certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces - nume omis Vicas Vicas Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dvs pentru putea solutiona o situatie mai delicata. Nu cunosc informatii de natura juridica si nu stiu cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Declarația de acceptare a succesiunii. Marinela Marin Marinela Marin Vă rog frumos să-mi spune-ti unde se depune declarația de acceptare a succesiunii la primăria comunei sau la un notar? Având în vedere ca succesiunea ... (vezi toată discuția)