avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită reguli de confidentialitate intre creditor/debitor
Discuție deschisă în Executare silită

reguli de confidentialitate intre creditor/debitor

am o datorie neplatita catre o banca si concesionata catre o firma de recuperare. au dreptul sa explice problemele mele membrilor familiei?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
tudorana, utilizator
Cel mai recent răspuns: tudorana , utilizator 03:13, 16 Decembrie 2010
Nu au nici dreptul acesta dar nu au nici o interdictie. Fapt pentru care isi permit sa sune la familie, vecini, ii iau din cartea de telefon. Din pacate aceste practici nu sunt interzise.
multumesc, dar cum ii pot convinge sa renunte la hartuire?
Plata datoriilor ar fi singura modalitate.
Altfel, puteti sa va schimbati nr de tel sau pur si simplu sa ii ignorati.
o sa achit in momentul cand voi avea de unde. era vorba de faptul ca vin acasa, la telefon vorbesc cu ei, numai ca imi afecteaza viata de familie.
multumesc mult
proiectul de lege privind colectarea debitelor aflat acum in Parlament ar trebui sa stabileasca ( si cred ca o face) niste pasi de urmat pentru a evita acest gen de hartuire.

Alte discuții în legătură

Hartuire ContSters79575 ContSters79575 Va rog sa ma ajutati sa aflu care este legea sau legile care stabilesc situatiile de hartuire... Mai exact, banca la care am o datorie si care refuza sa-mi ... (vezi toată discuția)
Hartuire NICOLETA  tol NICOLETA tol Sunt ,,amanta,, unui barbat casatorit despartit de nevasta in fapt nu de drep de sotia lui de cinci ani , perioada care coincide cu perioada de cand suntem ... (vezi toată discuția)
Contor gaze alexandru_popescu alexandru_popescu Buna seara ! In vara lui 2013 mi-am cumpar de la un dezvoltator un apartament intr-un bloc nou . Dupa cateva luni mi-am facut contractul la gaze (timp in ... (vezi toată discuția)