avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită reguli de confidentialitate intre creditor/debitor
Discuție deschisă în Executare silită

reguli de confidentialitate intre creditor/debitor

am o datorie neplatita catre o banca si concesionata catre o firma de recuperare. au dreptul sa explice problemele mele membrilor familiei?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
tudorana, utilizator
Cel mai recent răspuns: tudorana , utilizator 03:13, 16 Decembrie 2010
imi puteti spune mai multe amanunte despre asta? ca sa pot sti cum abordez problema
Ba,exista un articol intr-o lege in care banca este obligata sa pastreze confidentialitatea.
si care e acea lege?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire ContSters79575 ContSters79575 Va rog sa ma ajutati sa aflu care este legea sau legile care stabilesc situatiile de hartuire... Mai exact, banca la care am o datorie si care refuza sa-mi ... (vezi toată discuția)
Hartuire NICOLETA  tol NICOLETA tol Sunt ,,amanta,, unui barbat casatorit despartit de nevasta in fapt nu de drep de sotia lui de cinci ani , perioada care coincide cu perioada de cand suntem ... (vezi toată discuția)
Contor gaze alexandru_popescu alexandru_popescu Buna seara ! In vara lui 2013 mi-am cumpar de la un dezvoltator un apartament intr-un bloc nou . Dupa cateva luni mi-am facut contractul la gaze (timp in ... (vezi toată discuția)