avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ministerul Muncii a anuntat Noul Cod al Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ministerul Muncii a anuntat Noul Cod al Muncii

Ministerul Muncii a pus in dezbatere publica proiectul Noului Cod al Muncii.

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:32, 11 Martie 2011
ctynn a scris:

in varianta din 24.02.2011 nu se abroga art. 287 c. mun. deci nu aceasta este varianta pe care si-au asumat raspunderea...

Care este varianta finala pentru care si-a asumat raspunderea Guvernul ? . aveti un link unde poate fi accesata...:-/
~ Conținut șters la cerere ~
imi pare rau nu am nimic ... asteptam sa vedem ce s-a mai modificat dupa asumare
BODEALEX:
Pana nu va aparea Legea de modificare si completare a Codului muncii nu va aparea nici versiunea modificata si actualizata a acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente revisal codul muncii Olga27 Olga27 Buna ziua, Am avut in ultima perioada cateva incetari CIM cu 56d - indeplinirea conditiilor cumulative pentru pensionare...... . In revisal la art 56d ... (vezi toată discuția)
Contributii de asigurari sociale datorate de asociatiile de proprietari monikatrusca monikatrusca Va rog frumos cineva sa ma ajute sa-mi raspunda ce taxe trebuiesc platite catre stat , de catre Asociatiile de proprietari !:hm: (vezi toată discuția)
Solicitare informatie ContSters119945 ContSters119945 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la recentul adoptat Cod al Muncii. De unde pot sa il downloadez in format electronic ? (vezi toată discuția)