avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cecere documente
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cecere documente

am facut o cecere in cadru firmei privind urmatoarele documente:fisa postului de lucru.fluturasul de salariu,normativul de lucru,
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:21, 15 Decembrie 2010
Fiti mai explicit. In ce context ati facut acest lucru?
Buna.In legatura cu cererea.am facut la firma o cerere pentru acele documente.Mai explicita.Lucrez in cadrul unei firme de deratizare in bucuresti.acum o luna m-au dat in somaj.De fapt concediat dar aveam dreptul la somaj.Eu si mai multi colegi am fost nemultumiti de salariu.Ne-au furat la bani, fluturasi de salariu nu am primit, norma pe fiecare zi nu o stiam, nu sti nici acum cum ni se calculeaza salariu.Am avut niste ore de capitalizare dar care ne-au platit mai putin decat orele din timpul programului.Asa am facut cerere pentru acele documente si scrisa cu nr. de inregistrare si trimisa prin posta.De atunci tot ne tine de la o saptamana la alta ca le vom primi dar de fiecare data ne evita.Am nevoie de acele documente pentru a-i da in judecata.Cum pot proceda mai departe?
Faceti o reclamatie la I.T.M. toti cei care sunteti afectati de aceasta problema. I.T.M.-ul in urma sesizarii,sigur va controla societatea respectiva. Cereti apoi la I.T.M. o copie a procesului verbal pe care il vor incheia la societatea controlata . Pe baza acestuia si a concluziilor scrise ,puteti face apoi plangere impotriva firmei.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2010
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu-si respecta obligatiile din contractul de munca catalin03 catalin03 In data de 11 04 2012 mi-am depus demisia (fara preaviz) ca angajatorul nu-si respecta obligatiile din contractul de munca astfel : am diurna de primit din ... (vezi toată discuția)
Copie de pe pontaj adamgoon adamgoon sunt lucrator universal la carrefour express decebal ...si am cerut o copie de pontajul lunii octombrie (am solicitat-o verbal copia) si responsabilul de ... (vezi toată discuția)
Recuperarea drepturilor banesti care mi se cuvin dupa incetarea contractului de munca PetreaCorina PetreaCorina Am fost angajata a unei firme de schimb valutar din Bucuresti (eu locuiesc in Brasov). Data de 2 iunie 2010 a fost ultima zi de lucru ( am fost ... (vezi toată discuția)