Buna.In legatura cu cererea.am facut la firma o cerere pentru acele documente.Mai explicita.Lucrez in cadrul unei firme de deratizare in bucuresti.acum o luna m-au dat in somaj.De fapt concediat dar aveam dreptul la somaj.Eu si mai multi colegi am fost nemultumiti de salariu.Ne-au furat la bani, fluturasi de salariu nu am primit, norma pe fiecare zi nu o stiam, nu sti nici acum cum ni se calculeaza salariu.Am avut niste ore de capitalizare dar care ne-au platit mai putin decat orele din timpul programului.Asa am facut cerere pentru acele documente si scrisa cu nr. de inregistrare si trimisa prin posta.De atunci tot ne tine de la o saptamana la alta ca le vom primi dar de fiecare data ne evita.Am nevoie de acele documente pentru a-i da in judecata.Cum pot proceda mai departe?
Faceti o reclamatie la I.T.M. toti cei care sunteti afectati de aceasta problema. I.T.M.-ul in urma sesizarii,sigur va controla societatea respectiva. Cereti apoi la I.T.M. o copie a procesului verbal pe care il vor incheia la societatea controlata . Pe baza acestuia si a concluziilor scrise ,puteti face apoi plangere impotriva firmei.
Copie de pe pontaj
adamgoon
sunt lucrator universal la carrefour express decebal ...si am cerut o copie de pontajul lunii octombrie (am solicitat-o verbal copia) si responsabilul de ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.