avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lovituri si alte violente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lovituri si alte violente

va mai amintiti? acum 1 an an fost batuti fiul meu si apoi eu si cu parere de rau va spun ca politia inca nu i-a chemat pe agresori pina acum varog sa-mi spuneti cui sa ma pling mai departe pt ca aceasta fapta nu va ramine nepedepsita .in momentul in care ar ramine nepedepsita aceasta fapta ar fi ca si cum le-am pune noi bita in mina. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:40, 15 Decembrie 2010
Formulati plangere la procuror pentru tergiversarea solutionarii
dosarului, in care aratati toate nemultumirile dvs.
va rog sa-mi spuneti incit timp se prescrie fapta
Cate zile de ingrijiri medciale v-a acordat fiecaruia dintre dvs medicul legist.
Aveti posibilitatea sa va adresati cu memoriu primului procuror al parchetului care supravegheaza instrumentarea cuazei prin care sa solicitati sa vi se comunice stadiul cercetarilor si sa solicitati urgentarea cercetarilor penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala alexiastefania alexiastefania Am facut la politia locala o plangere penala impotriva unui politist in luna martie 2012, mi s-a promis ca o vor inainta Parchetului, iar astazi , respectiv ... (vezi toată discuția)
Falsificare de semnatura d.nichifor d.nichifor in urma cu doi ani am depus o plingere la politie in care acuzam faptul ca doua persoane mi-au falsificat semnatura in urma careia am fost prejudiciat de ... (vezi toată discuția)
Solutie procuror intr-un dosar Claudiu Daniel Claudiu Daniel Buna ziua. Am fost urmarit penal pentru punere in circulatie a unei masini cu numere rosii expirate. Miercuri am fost l postul de politie sa dau declaratia ... (vezi toată discuția)