avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procedura prealabila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procedura prealabila

Buna seara,
Exista o procedura prealabila ce trebuie urmata inainte de a te adresa unui executor judecatoresc? Este vorba despre 288 lei, bani pentru carti conform legii 315/2006 si pe care scoala nu vrea sa-i dea pe motiv ca nu am restituit 25% din indemnizatia pe concediu pentru luna iulie.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:57, 14 Decembrie 2010
Notificati unitatea sa execute hotararea judecatoreasca definitiva (pe care o anexati in copie) si ii puneti in vedere ca in termen de 10 zile (de ex) de la primire sa achite suma stabilita prin titlul executoriu.
Incheiati prin a le aduce la cunostinta ca, in cazul in care nu se vor conforma in termenul comunicat, o sa va adresati unui executor judecatoresc, caz in care vor fi nevoiti sa suporte si cheltuielile de executare.
Problema este ca daca in buget nu exista prevazute sume cu aceasta destinatie in capitolul corespunzator va trebui sa asteptati o eventuala rectificare de buget. In acest sens exista OG 22/2002.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conturi blocate primarie Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O primarie are conturile blocate.Poate face plati salariale si contributii retinute de la angajati? (vezi toată discuția)
Executarea unei institutii de stat mirmar mirmar Va rog sa-mi spuneti cum poate fi executata o institutie de stat? Am un dosar de executare la un anume domn executor care zace de aproape 6 luni, in afara de ... (vezi toată discuția)
Concesiuni si inchirieri. insolvabil insolvabil in evidenta Primariei unde lucrez, exista in derulare contracte de inchiriere si concesiune, contracte de asociere in participatiune. am mai multe ... (vezi toată discuția)