avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pagube provocate de fostul proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pagube provocate de fostul proprietar

Am reusit dupa o luna de la achizitionarea unei locuinte sa intru in ea si am fost ingrozit de ce am gasit.Desi stabilisem foarte clar cu fostul proprietar ce anume ia si ce ramane in apartament am avut surpriza sa vad ca a furat multe lucruri.
Au disparut un calorifer,chiuveta baie,chiuveta bucatarie,corpurile de iluminat din toate camerele.Peretii au fost stropiti in mod intentionat cu diverse substante si pe ei sunt scrise tot felu de mesaje.Au ramas datorii destul de mari pe care proprietarul refuza sa le mai plateasca.Am martor care a vazut cum arata apartamentul cand am fost prima data in el si care a asistat la discutia noastra in care stabileam ce lucruri raman in apartament dupa vanzare.
Acum ca prim pas ma gandesc sa depun plangere penala la Parchet pentru inselaciune,furt,distrugere,tulburare de posesie,evictiune.In cazul evictiunii ma refer la baiatul proprietarului care a facut paguba la curent si apa iar eu nu aveam de unde sa stiu ce caracter are el.Dupa parerea mea proprietarul trebuia sa-l opreasca in a consuma la greu iar daca nu a putu sa plateasca.
Daca are cineva si alte sugestii al rog sa-mi le transmita.
Daca cu plangerea penala nu merge si nu isi achita ce au de achitat si nu aduc ce au furat atunci merg in instanta.
Multumesc celor care citesc asta si care poate ma vor ajuta cu un sfat.
Cel mai recent răspuns: Marius Negut , Consilier juridic 22:30, 14 Decembrie 2010
Puteti sa depuneti plangere la organul de cercetare penala pentru furt .Pentru tulburare de posesie si evictiune,mergeti in instanta civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare domiciliu simonaadina23 simonaadina23 Buna seara. Ma numesc Adina si am 23 ani. Sunt intr-o situatie ingrozitoare in care nu am mai fost pana acum. Daca puteti sa ma ajutati va multumesc din tot ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie cridi cridi Este sau nu tulburare de posesie ?!?! Inculpatul a stapanit terenul din anul anul 1990 fara a detina insa titlu de proprietate . In primavara anului 2005 ... (vezi toată discuția)
Procedura executare silita marianu marianu poate sa ma indrume cineva intr-o problema in care am intrat fara sa stiu ,am cumparat un apartament in brasov cu 2 camere in data de 29 07 2009..inainte de ... (vezi toată discuția)