avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pierdut contract vanzare-cumparere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pierdut contract vanzare-cumparere

BUNA
Nu-mi mai gasesc contractul de vanzare-cumparere, il tot caut de cateva luni...nici urma de el
Cum as putea si de unde sa primesc altul???
Ma ajuta cineva cu un raspuns , va rog!!!
Cel mai recent răspuns: leonida , utilizator 23:16, 14 Decembrie 2010
daca este un contract de vanzare-cumparare notarial,mergeti la notarul l-a care l-ati facut si rugati-l sa va faca o copie.
Multumesc pentru raspuns!
Da este un contract de vanzare-cumparare notarial.
Copia legalizata e la fel de valabila ca si originalul?
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. acum ea într-un azil, ce pot face pentru a scoate alte acte? FlorinChiva FlorinChiva Bună ziua. Mama mea a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. Proprietari au fost ea și tatăl me care a decedat. Nu s-a făcut moștenire după ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare - valabilitate copie legalizata Iuliana89 Iuliana89 Buna ziua! As avea si eu 2 intrebari. Pot vinde o garsoniera daca am in locul contractului de vanzare cumparare original o copie legalizata a acestuia? Daca ... (vezi toată discuția)
Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)