avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA achizitie intracomunitara
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

achizitie intracomunitara

Buna ziua!

Am o acihzitie intracomunitara din Polonia in valoare de 1202.46. Cum o inregistrez? Observ ca nu are TVA.Data achizitiei este pe 25.11.2010.Trebuie sa o declar in 390? Care este data limita pentru depunerea declaratiei si la ce rand trebuie completat?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: claudiaP , utilizator 10:42, 16 Decembrie 2010
dar inscrierea in ROI ati facut o? REGISTRUL ACHIZITILOR INTRACOMUNITARE
Da, a fost facuta inainte sa se efectueze achizitia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar ContSters103316 ContSters103316 O societate din Romania a achizitionat o combina de la o societate din Germania in luna iulie. Administratorul mi-a adus factura abia acum.Ar trebui sa depun ... (vezi toată discuția)
Notificare decl.390 krika8712 krika8712 Am si eu urmatoarea problema de rezolvat. In 2007 [b]am depus [/b]in trim.3 decl.390 \"decl.recapitulativa privind achizitiile intracomunitare de ... (vezi toată discuția)
Utilaj agricol achizitie intracomunitara badila steluta badila steluta ce declaratii trebuiesc depuse in urma achizitionarii unui tractor agricol din ue? mentionez ca sunt inregistrata in roi. va multumesc. pe factura am tva 0 (vezi toată discuția)