avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

Buna ziua,

Sunt PFA si lucrez si cu carte de munca.
Trebuie sa intru in concediu prenatal.
Am inteles ca concediu medical trebuie depus si la casa de sanatate si trebuie dat si la angajator.
Trebuie sa fac o copie legalizata dupa concediu medical....sau ajunge o copie xerox?
Pentru ca numai de un original pot beneficia.
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 09:27, 15 Decembrie 2010
Duceti originaulu acolo unde avti functia de baza, banuiesc ca la angajator si copie la pfa, nelegalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 locuri de munca ermina81 ermina81 Pana la 31 august 2010 am lucrat cu norma intreaga ca profesor. Din 1 septembrie 2010 lucrez jumatate de norma ca profesor si jumatate de norma ca operator ... (vezi toată discuția)
Pierdere copii xerox acte bin1987 bin1987 Buna ziua ! Am va rog cateva intrebari la Dumneavoastra : Am pierdut un dosar ce continea copii xerox (nelegalizate), simple, ale unor acte ( carte identitate, ... (vezi toată discuția)
Prenatal adbarcan adbarcan cum se procedeaza cind ai doua job-uri si urmeaza sa intri in prenatal?cine plateste?cum se face plata la cas?cum dai concediu medical in ambele ... (vezi toată discuția)