avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pierdere copii xerox acte
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pierdere copii xerox acte

Buna ziua ! Am va rog cateva intrebari la Dumneavoastra : Am pierdut un dosar ce continea copii xerox (nelegalizate), simple, ale unor acte ( carte identitate, diploma facultate, cod fiscal PFA, declaratii de impunere etc)......Ce se poate intampla? trebuie sa ma ingrijorez? Pot face ceva? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:15, 17 Iulie 2015
daca sunt simple copii, nelegalizate sau acte originale atunci puteti sta linistita.

cu stima, cassy

[editat partea offtopic]
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2015
Ares-3, moderator
Buna seara ! Copiile nu erau legalizate, dar era stampila firmei ( tot xerox).....
Multumesc ptr raspuns !

[partea editata raspunde unei parti eliminate din mesajul anterior]
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2015
Ares-3, moderator
bin1987 a scris:

Ce se poate intampla? trebuie sa ma ingrijorez?

Fotocopiile n-au valoare neinsotite de originale.

bin1987 a scris:

Pot face ceva? Multumesc !

Da. Sa va linistiti :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot scoate diploma de la facultatea in curs ca sa ma angajez? CammiD CammiD Sunt in anul 2 la facultate, am facut mai inainte o postliceala de asistenta medicala, iar acum as vrea sa depun actele ca asistenta in strainantate dar am ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea legalizarii fotocopiilor dupa ci castelano castelano sunt obligat cumva prin lege sa legalizezi o fotocopie dupa un act de identitate(C.I)?,mentionez ca :fotocopie facuta de ei, cu aparatul propriu al firmei in ... (vezi toată discuția)
Ce este copia certificata pentru conformitate? Florentina_A Florentina_A Pentru inscrierea la concursul de admitere in INM se cer urmatoarele: -certificatul de nastere, in copie certificata pentru conformitate; -actul de ... (vezi toată discuția)